HemoMed® se va folosi de cel puțin 2-3 ori pe zi, pentru o perioadă de 5-8 zile. Ȋn majoritatea cazurilor aceasta perioadă este suficientă pentru a elimina simptomele, dar trebuie urmată de o perioadă de 2-3 săptămâni pentru vindecarea completă a țesutului afectat. În cazurile mai grave, HemoMed® poate fi folosit de cel puţin 4-5 ori pe zi, timp de până la 4 săptămâni, apoi se va reduce numărul de aplicări la 2-3 aplicări pe zi. Vă rugăm, reţineţi că cele mai grave cazuri, cum ar fi hemoroizii externi, necesită cel puțin 4 săptămâni pentru vindecare completă.

1Introduceţi dispozitivul HemoMed® în recipientul (Fig. 1) inclus în pachet şi apoi în congelator, menţinând tubul (capătul subțire) în jos, în cazul aplicării pentru hemoroizi interni, sau cu tubul în sus, pentru hemoroizii externi. Dispozitivul trebuie să fie lăsat în congelator timp de cel puțin 2 ore înainte de fiecare utilizare.
2Scoateți dispozitivul din frigider, apoi din recipientul din plastic, apucând capacul de lamele (Fig. 2).
3Hemoroizi interni: aplicați câteva picături de lubrifiant (este inclus în pachet) pe tub (capătul mai îngust al dispozitivului – Fig. 3).
4Așezați-vă pe o parte, într-o poziție confortabilă, îndoind genunchii la piept (Fig. 4), apoi introduceți tubul ușor şi cu atenție (capătul mai îngust pe care l-ați lubrifiat) în rect, lăsându-l să acţioneze timp de 8 până la 10 minute. Dispozitivul nu trebuie introdus integral, ci astfel încât să nu producă disconfort.
5Hemoroizi externi: Așezați-vă pe o parte, într-o poziție confortabilă, îndoind genunchii la piept (Fig. 4) şi poziționați dispozitivul (capătul mai lat) pe zona afectată din afara rectului (Fig. 5), lăsându-l să acţioneze timp de 8 până la 10 minute.
6După aplicare, spălați aplicatorul HemoMed® cu apă şi săpun (Fig. 6). Puteți folosi orice săpun sau dezinfectant pentru spălare. Sterilizarea prin fierbere este contraindicată, putând rezulta în deteriorarea dispozitivului. Nu folosiți solvenți sau diluanți pentru curățare. Aceştia pot deteriora permanent dispozitivul.
7Introduceţi aplicatorul în recipientul din plastic (Fig. 7).
8Puneți-l înapoi în congelator (Fig. 8). Dispozitivul poate fi păstrat în congelator până la următoarea utilizare.

HemoMed® este conceput pentru utilizare de către o singură persoană! HemoMed® asigură reducerea rapidă a inflamaţiei, durerii, mâncărimii şi sângerării.

HemoMed® este curat, fără miros şi poate fi folosit în intimitatea locuinţei dumneavoastră.

HemoMed® este foarte economic, deoarece poate fi folosit timp de peste un an de zile. Acest lucru este esenţial. În cazul în care nu schimbaţi anumite obiceiuri, hemoroizii pot să reapară.

HemoMed® este aprobat de FDA (Administraţia Statelor Unite pentru Alimente şi Medicamente) 510 (k) 981 428 Brevet S.U. Răspuns: nr. D437642

HemoMed® nu folosește creme sau unguente. Principalele substanţe chimice ale acestui tip de produse pot cauza alergii şi iritații, afectând şi mai mult hemoroizii. HemoMed® nu are contraindicații şi nu produce efecte adverse.

HemoMed® este recomandat și pentru accelerarea recuperării post-operatorii.