SATISFACŢIE 100%, GARANŢIE BANII ÎNAPOI 100%!

Produsul nostru HemoMed beneficiază de garanţia 100%.

Cumpărați, testați şi dacă nu vă place, vă dăm banii înapoi – fără întrebări!

Suntem 100% convinşi că veţi fi mulţumit de produs chiar din prima zi, aşa că avem următoarea ofertă irezistibilă pentru dumneavoastră!

Cumpăraţi HemoMed de la noi şi în cazul în care efectele nu corespund cu aşteptările dumneavoastră, trimiteţi-ne înapoi comanda totală (dacă aţi cumpărat mai multe cutii este important să ne trimiteţi înapoi comanda totală), iar noi vă restituim banii cheltuiţi, mai puţin taxele poştale (evident, taxele de transport se plătesc la alte firme – curierat/poştă).

Nu există clauze ascunse, litere mici, steluţe sau orice altceva care v-ar putea împiedica să fiți mulțumit. Cum ne permitem acest lucru, cum ne protejăm? Simplu. Dacă un client de-al nostru își cere banii înapoi, noi nu mai acceptăm comenzi de la acest client în viitor. Evident, dacă nu este mulţumit, de ce ar mai vrea să comande în continuare?

CE SĂ FAC DACĂ VREAU SĂ CER BANII ÎNAPOI?

Pregătiţi un colet: scrieţi o cerere (de mână sau pe calculator), care să conţină neapărat numele dumneavoastră complet şi adresa la care aţi primit comanda (asiguraţi-vă că vă vom putea recunoaşte ca fiind clientul nostru) şi solicitarea dumneavoastră de despăgubire. Puneţi într-un colet cutia/cutiile HemoMed deschise şi nedeschise (trebuie să ne trimiteţi TOATE cutiile comandate). Trimiteţi-ne coletul prin poştă sau curier pe costul dumneavoastră. Dacă trimiteţi pachetul cu plata la destinatar sau cu ramburs, îl vom refuza. Adresaţi coletul către Departamentul de garanţii, adresa poştală:

SC Maxmed Depo SRL, 530193 Miercurea Ciuc, str. Kőrösi Csoma Sándor, nr. 2, judeţul Harghita

În cel mult 30 de zile de la data primirii coletului, vă veţi primi banii înapoi printr-un mandat poştal sau în cont bancar.

Garanţia este valabilă doar la prima comandă şi într-un termen de 30 de zile.

Totuşi, dacă aveţi întrebări referitoare la garanţie, nu ezitaţi să ne contactaţi.