Politica de returnare – GARANȚIA “100% BANII ÎNAPOI”

Pentru toate produsele vândute și livrate de către Maxmed beneficiezi de certificate de garanție conform legislației în vigoare și politicilor comerciale ale producătorilor precum și de extra garanția 30 de zile drept de retur.

Drept de retur – Îți returnăm banii în următoarele condiții:

1. Garanție 100% banii înapoi în 30 de zile.

Perioada de garanție menționată pe pagina produsului îți permite să încerci produsul și să-ți dai seama că efectele sunt pe măsura așteptărilor tale. Dacă nu ar fi așa, ai posibilitatea de a trimite înapoi produsul desfăcut și să primești înapoi banii cheltuiți.

Pentru produsul HemoMed beneficiezi de garanție prelungită față de cele prevăzute prin lege în următoarele condiții:
  • produsul cumpărat (comanda completă) trebuie returnat,
  • termenul de expediere (data ștampilei poștale / data generării AWB-ului de la curier) nu poate depăși 30 de zile calendaristice.

2. Renunțarea la cumpărare (garanția legală):

Consumatorul beneficiază de o perioadă de 14 zile pentru a se retrage dintr-un contract la distanţă sau dintr-un contract în afara spaţiilor comerciale, fără a fi nevoit să justifice decizia de retragere şi fără a suporta alte costuri decât cele prevăzute la art. 13 alin. (3) şi la art. 14. din OUG 34/2014.

Acesta clauză se aplică conf. O.U.G. 34/2014 privind drepturile consumatorilor în cadrul contractelor încheiate cu profesioniştii, precum şi pentru modificarea şi completarea unor acte normative.

Produsul returnat trebuie să fie în aceeași stare în care a fost livrat (în ambalajul original cu toate accesoriile, cu etichetele intacte și documentele care l-au însoțit). Cheltuielile de returnare vor fi suportate de client, iar rambursarea contravalorii produsului se va face în cel mult 14 de zile de la data comunicării de către consumator a deciziei sale de retragere din contract.

Dacă produsul este returnat într-o stare în care nu mai poate fi vândut ca și nou, ne rezervăm dreptul de a solicita o taxă pentru readucerea în stadiul inițial (dacă este posibil) sau, la opțiunea clientului, îi vom reexpedia produsul, pe cheltuiala acestuia.

Cu excepţia cazului în care ne-am oferit să recuperăm noi însuşi produsele, putem amâna rambursarea până la data recepţionării produselor care au făcut obiectul vânzării sau până la momentul primirii unei dovezi din partea consumatorului conform căreia acesta a trimis produsele către noi, luându-se în considerare data cea mai apropiată.

Exercitarea dreptului de retragere

Pentru a informa S.C. Web-Guru S.R.L. cu privire la decizia de retragere din contract, consumatorul trebuie să completeze formularul de returnare produs online mai jos, sau descărcând formularul de aici, după care se va trimite ori prin email la garantie@hemomed.ro prin poștă la adresa S.C. Web-Guru S.R.L., Miercurea Ciuc, str. Kőrösi Csoma Sándor, nr. 2.

Formular de returnare produse

 

Când îți vei primi înapoi banii?

Banii se vor trimite în maxim 2 zile lucrătoare. Procedura este după cum urmează: după ce primim produsele de la dvs, vom examina pachetul să fie complet, emitem factura ștorno (cu minus) și facem plata.