HemoMed® este un dispozitiv medical profesional pentru tratarea hemoroizilor.

Este un aplicator rece, fabricat din plastic pentru dispozitivele medicale, care conține un agent de răcire în interior. Acesta se păstrează într-un recipient special (inclus în pachet), în congelator, şi se aplică direct pe zona hemoroidală inflamată, după răcire.

Este simplu de utilizat. Se procedează în mod identic cu aplicarea gheții (introducerea gheții în rect ar fi imposibilă, aceasta topindu-se în mai puțin de un minut). Dispozitivul se va menţine rece pentru tratamentul ce va dura între 8 şi 10 minute. Acesta poate fi refolosit, după spălare cu apă şi săpun. Se clăteşte bine şi apoi se introduce înapoi în recipient, respectiv, în congelator. HemoMed® poate fi folosit în repetate rânduri, ori de câte ori este nevoie.

Cercetările şi tehnologia noastră au facilitat crearea unicului produs, la nivel mondial, ce elimină hemoroizii fără efectele adverse dureroase ale unei intervenţii chirurgicale sau a altor tratamente alternative.

Acțiunea terapeutică a HemoMed® începe prin aplicarea produsului direct de către pacient, la temperaturi extrem de joase, în mod controlat; această tehnică este cunoscută sub numele de crioterapie.

Crioterapia cu nitrogen şi alte substanțe chimice este folosită de mulţi ani în procedurile chirurgicale de tratare a diferitelor boli, printre care și hemoroizii.

Prin aplicatorul său criogenic, HemoMed® vă oferă avantajul acelorași principii ale crioterapiei, fără efecte adverse dureroase şi cu efecte imediate excelente, care se mențin în timp.

Unul dintre aceste avantaje este: eliminarea energiei electrostatice, împiedicând particulele, agenții de contaminare şi alergenii să adere la suprafața dispozitivului; materialul acționează în calitate de catalizator pentru temperaturile extrem de joase generate în interiorul dispozitivului, ceea ce permite o eficienţă sporită asupra țesutului afectat de hemoroizi.

Tipul materialului plastic din care este făcut dispozitivul ajută la prevenirea iritațiilor şi arsurilor ce pot fi cauzate de temperatura extrem de scăzută.

Dispozitivul inovativ HemoMed® este confecționat din plastic clinic neutru pentru uz medical; în afara faptului că este un excelent conductor de temperatură, acest material este modern şi are avantaje importante, atât clinice, cât şi tehnice.

Substanța refrigerabilă conţinută de dispozitivul HemoMed® permite dispozitivului să ajungă la temperatura ideală pentru a produce efectul de crio-coagulare asupra țesutului afectat; astfel, stimulează micro-circulaţia sanguină în toate zonele venoase de la nivelul anusului şi rectului. Pentru a obţine acest efect, dispozitivul trebuie lăsat în congelator timp cel puţin două ore înainte de fiecare aplicare.

Designul anatomic al dispozitivului HemoMed® îi permite acestuia să se adapteze la diferite zone afectate; astfel dispozitivul poate fi folosit pentru tratamentul hemoroizilor interni şi externi.

Încă de la prima aplicare, acțiunea temperaturilor extrem de scăzute, împreună cu efectele analgezice, vasoconstrictoare şi antiinflamatorii, elimină toate simptomele, cum ar fi durerea, mâncărimea, arsurile, inflamarea şi sângerarea, permiţând pacientului să îşi desfăşoare activitățile zilnice, fără disconfort.

După aplicarea produsului de 2 până la 3 ori pe zi, timp de patru săptămâni, venele varicoase ale anusului şi rectului îşi vor recăpăta dinamica micro-circulaţiei sanguine, eliminând hemoroizii şi împiedicând reapariția acestora.

DESCRIEREA KITULUI HEMOMED®

Acest dispozitiv inovativ şi eficient este primul în lume care permite folosirea crioterapiei în controlarea proceselor hemoroidale.

Dispozitivul HemoMed® a fost conceput în baza unei cercetări aprofundate, de lungă durată şi dovedite științific, pornind de la vechile remedii de bază şi de la cele casnice, beneficiind de avantajul noilor tehnologii. Acesta folosește cel mai modern, eficient şi sigur aplicator, controlat direct de utilizator, în intimitatea locuinţei acestuia, fără efecte adverse dramatice ale altor terapii şi fără proceduri chirurgicale dureroase şi costisitoare.

Ȋn 1998, dispozitivul HemoMed® a fost brevetat în SUA şi în alte 70 de țări. În acelaşi an a fost aprobat de FDA (Administraţia Statelor Unite pentru Alimente şi Medicamente), generând astfel comercializarea sa de succes la nivel mondial.

Fiecare kit conține instrucțiunile HemoMed® traduse în mai multe limbi şi include imagini pentru înțelegere rapidă şi eficientă.

CINE-L POATE FOLOSI?

HemoMed® nu conține substanțe chimice, medicamente sau alte substanțe active care ar putea fi absorbite de organismul utilizatorului. Acest lucru face ca HemoMed® să fie alegerea ideală pentru toți pacienții: persoane în vârstă, femei însărcinate, mame care alăptează, persoane diabetice şi utilizatori cu diverse alergii la orice substanţe.